COVID-19 idején a biztonság a legfontosabb!

Mit tehetünk érted a vírus idején?

A COVID-19 idején mindenki arra próbál összpontosítani, hogy ne kapja el a beteggséget. Ez persze most divat. Nem elkapni a betegséget. Ebben tudunk segíteni. Ami viszont ugyanolyan fontos: a most következő sorok a vírus után is érvényesek maradnak, mindig tudunk és kell vigyáznunk egymásra és magunkra!

Leírjuk, hogyan vigyázunk Rád,
több fronton is.

Hogyan tartjuk távol az embereket, hogyan viselkedünk mi munka közben, miközben levesszük a vállaidról a terhet, elgyél tulajdonos, vagy ingatlanközvetítő.

Hogyan dolgozunk?

Maszkban, kesztyűben, lábzsákkal a cipőnkön.
Nem fehérben köpenyben, mint a műtős orvosok, de a lehető legnagyobb körütekintéssel dolgozunk.

Távolságtartás

Egy ingatlanról sok esetben pár kép jelenik meg a neten, melyek vagy nagyon rosszul vannak elkészítve, vagy photoshoppal túlságosan is kijavítva.

Ez a tendencia – mert tendenciáról van szó – azt eredményezte, hogy az érdeklődő nem hisz a szemének, meg akarja nézni, hogy a valóság mit mutat.

Teljesen jogosan.

Amit mi nyújtunk, az a valós kép, semmilyen más módszerrel nem lehet ilyen részletesen bemutatni egy ingatlant, mint a virtuális bejárás. Valós képet adunk, mely alapján a vásárló már el tudja dönteni, hogy valóban meg akarja-e nézni az ingatlant, vagy továbblép.

Ezzel pedig elérjük azt, hogy csak és kizárólag komoly érdeklődők keresik fel a lakást vagy házat, hogy megnézzék a szomszédokat, meghallgassák az utcazajt és beleszippantsanak a levegőbe.

Ki látja a bejárást?

Röviden: mindenki.

Az elmúlt időszakban a virtuális bejárások listázhatóvá váltak minden hazai ingatlanportálon, megoszthatóak a közösségi média felületein, honlapba ágyazhatóak, vagy elküldhetőek bárhová mint üzenet.

A területi elosztlás is fontos: nem kell szükségszerűen a hazai piacra koncentrálni vírus idején, a külföldi piac is potenciálisan elérhető, miközben  nem mindenki látogathatja meg az adott ingatlant a jelen helyzetben.
Ezáltal a külföldi befektetőkről nem kell lemondani a jelen helyzetben sem.

Összességében

Minden megteszünk annak érdekében, hogy minnél több potenciális vásárló tekinthesse meg az ingatlanodat úgy, hogy közben át sem lépi a küszöbödet.

Ha tulajdonos vagy és az eladósorban lévő lakásodban élsz, akkor ennek az előnyei nem megkérdőjelezhetetlenek!

Ha ingatlanokkal foglalkozol, és nem kell megannyi emberrel találkoznod, érintkezni velük és elvinni őket lakásokba, akkor te is nyertél!

Bízd magadat és az ingatlanodat ránk! Maradj otthon, majd mi megmutatjuk helyetted! Maradj otthon, majd mi megnézzük helyetted!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn