Global Hungary – gyors eredmény

Bada Z. László – Global Hungary Ingatlan Kft.

Megkértük Bada Z. Lászlót, “többszörösen visszaeső” megrendelőnket, hogy pár szóban válaszoljon kérdéseinkre.

Itt köszönjük meg, hogy meg is tette. 

Milyen gyakran használod a virtuális bejárást az ingatlanok értékesítéséhez?

Nálam minden kiemelt szerződésnél a munka egy 3D bejárás készítésével kezdődik.

Miért mi megyünk amikor neked egy kiemelt szerződésed van?

A 3DIM olyan szolgáltatást nyújt, amely nem csak egyszerűen megkönnyíti a munkám első szakaszát. Egy nagyon profi cuccot kapok kézhez akár 24 órán belül. A 3D bejáráson túl nagy felbontású képeket kapok a portfóliómhoz, amiket bárhová fel tudok tölteni, legyen szó a Global Hungary saját oldaláról, az ingatlan.com-ról vagy a Facebook-ról. Ezen felül az alaprajzot is a szkenneléssel kapom, így nagyon gyorsan tudom piacra rakni az ingatlant az összes általam használt csatornán.

Majd ide szúrd be szerintem a képeket. 

Rendben!  Tessék:

Van esetleg egy rövid történeted, amit megosztanál az érdeklődő olvasókkal?

Persze! A 2020-as évet kifejezetten kellemesen zártam. Az előző év végén kért meg egy VIII. kerületi, 2000-es években épült lakás tulajdonosa, hogy segítsünk eladni az ingatlanját. Mint minden tulaj ő is a legtöbbet akarta kihozni az ingatlanjából, ezért piaci ár tetején kezdtük a hirdetést november 26.-án. Egy 40 nm-es ingatlanról beszélünk, nagyon kis terekkel. Te megoldottad a feladatot, nagyon jó bejárás és képek születtek. Már csak az volt a gond, hogy egy nagyon túltelitett piacon próbálkoztunk a lehetetlennel. De a profi marketinggel és egy még profibb értékesítéssel a második érdeklődőnek sikerült eladni az ingatlan – 1% alkuval – kereken 1 hónap alatt.

Mi volt a gyors és hatékony munkavégzés titka?

A nagyon jó hirdetés, a bejárás, a képek. Külföldön élő magyar volt a vásárló, aki még ideutazása előtt megkapta a 3D bejárást és elnyerte tetszését az ingatlan, így amikor jött már csak az ár volt a kérdés. Szerencsére a tulajdonos jól döntött, amikor a Global Hungary-t választotta egyedüli megbízottnak, mert a legtöbbet hoztuk ki az eladásból. Jól teltek az ünnepek.
Viszont ami a lényeg, hogy nem csak a tulajdonos és az iroda állt fel mosolyogva az asztaltól, hanem a vevő is azt érezte, hogy egy nagyon jó ingatlant vásárolt. Hozzátenném, valóban azt vásárolt!

Szerintem tedd ide a bejárást is… 

Rendben!  Tessék:
Akkor most ajánlj légy oly’ kedves minket… 

Rendben! Minden magára igényes ingatlanosnak ajánlani tudom a 3DIM-et, mert nagyon profin és gyorsan dolgoznak, ami a mi szakmánkban kincs. Jó lesz így? 

Jó lesz, köszi. 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn