Hogyan spórol időt mindenkinek egy virtuális 3D bejárás?

Van az a régi mondás, miszerint az idő pénz.
Mi most elmondjuk Neked, hogy miként és hogyan spórolunk
időt, energiát, pénzt.

Ugyanis több fronton is ezt tesszük.

Legyél magánszemély vagy ingatlanközvetítő, mindekinek olyan eszközt adunk a kezébe, amellyel gyorsabb értékesítést érhet el, felesleges körök megtétele nélkül.

Mit teszünk, amikor bescanneljük a lakást?

Lényegében egy digitális mását készítjük el az értékesíteni kívánt ingatlannak. A pontos digitális mását, nem egy pár képből álló sorozatot csinálunk, hanem elérhetővé tesszük az ingatlan aktuális állapotát, felépítését.

Az ingatlan meglátogatása

Egy adott ingatlant, főleg, ha azt több ingatlanos is értékesíteni kívánja, sok esetben a tulajdonos mellett, bizony rengetegen látogatnak meg.

Sokszor már az ajtóból visszafordulnak az emberek, gyorsan realizálva, hogy a hirdetésben megjelent képek bizony nem a valós helyzetet takarják, a photoshop és a halszemoptika bizony sokat dobott a realitáson.

Amit mi csinálunk, ezt egyszerűen kiküszöböli. Lényegében nem tudunk valótlan képet mutatni az ingatlanról. Legyen szó fényviszonyokról, kopott falakról, szobák valós méretéről, bármiről, ami soha nem derül ki, csak a helyszínen.

Kinek spórolunk ezzel időt?
Mindenkinek.
Annak is, aki eladni kívánja az ingatlant és annak is, aki megtekinti azt.

Hogy néz ki? Így:

Ki látja a bejárást?

A bejárást az látja, aki csak akarja, vagy akinek a bejárást megrendelő ingatlanos meg szeretné mutatni. Röviden: bárki.

És ez miért fontos az idő szempontjából?

Jelen esetben nem arról van szó, hogy az ajtóból visszaforduló embereknek és magunknak is időt spóroltunk volna. Más megközelítésben csak és kizárólag olyan emberek érdeklődnek az ingatlan iránt, akiknek tetszik a reális kép, és már csak a levegőbe szeretnének beleszagolni.
Vagy az utca zaját meghallgatni, de igazából ezt is meg tudjuk már oldani… 

Ez két dolgot jelent:

Ha tulajdonos vagy, egyszerűen eltűnnek a komolytalan érdekődők.
Ez pedig csak pozitív lehet.

Ha ingatlanos vagy, akkor, ha az értékesítendő ingatlan nem tetszik, máris kereshetsz mást, az igényeket felmérve olyan lakást és házat tudsz ajánlani, ami a vásárlónak tetszik/tetszhet. Ha előre gondolkodsz, akkor persze más ingatlanokról is van 3D bejárásod.
És ezzel újra és újra időt, energiát.., pénzt spórolhatsz meg.

Összességében

Segítünk, ahol tudunk. És tisztában vagyunk vele, hogy egy olyan ingatlanos, aki nem élvez kizárólagosságot az adott ingatlan értékesítésére, fél belevágni egy ilyenbe… Hamarosan írunk pár cikket arról, hogy miért alaptalanok az ingatlanos félelmek. Sőt! Érdemes lesz elolvasni. 

COVID idejére pedig nem mondhatunk mást, csak hogy bízd magadat és az ingatlanodat ránk! Maradj otthon, majd mi megmutatjuk helyetted! Maradj otthon, majd mi megnézzük helyetted!

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn